zdá se
zkrátka se odrážím
v zrcadle všednosti
dům bez hostí
a rozprostřené ticho
dává mi spočinout
někdy jen tak usednout
nebo jen z dálky zahlednout
ty zdi hřbitovů
líbeznych vesnic
kde je ještě klid
a to je právě ta tíha
života v kráse
ale v zrcadle všednosti
se jaksi vytrácí věčnost
zdá se
Přečteno 367x
Tipy 9
Poslední tipující: maliska, Petbab, Aťan, Tanecnice
Komentáře (1)
Komentujících (1)