Ztracená
Anotace: Jedna má dávná tvorba. Znaménko _ znamená krátkou odmlku. Prosím o vaše komentáře, ať vím, jestli to za něco stojí. Díky.
Před hodinou jsem ji spatřil,
_ u kafe stála tam s někým.
A já byl okouzlen
její přirozenou krásou!
Avšak zvony zvoní,
_ a každý jdeme svou cestou.
Doma u stroje pak sedím,
myšlenky své tisknu,
A stále na ni myslím!
Na její Jiskru.
Psaní jsem odeslal
_ a čekám.
Na její odpověď,
je rychlá! a překvapená
Jsem prý Pan Záhadný
a ona mi Nevěří!
Že na omylu jsem si myslí,
avšak slova má to vyvrací.
Důvěra rodí se
a už se těšíme.
Na sebe!
Až se uvidíme.
Je to ona? Je to on?
Ano! Jsme to my!
A už jdeme, povídáme,
dokonce veverku potkáme!
Jsme oba nesmělí,
a okřídlený nápadník
_ poskakuje kolem,
_ když si sednem.
První, druhá pusa nevyšla.
Nevadí!
Konec to vylepší,
_ až budem v obětí.
Už odjíždíš v dál,
s úsměvem na tváři.
Mé srdce patří ti,
_ a já zůstal tu sám…
Přečteno 278x
Tipy 1
Poslední tipující: Blázen Viky
Komentáře (1)
Komentujících (1)