Ta šedost v lidských tvářích
ta plachost zahalená smíchem
ta zloba smíchaná s hříchem
nevinnost zmírající na svatozářích
Ta šedost v lidských očích
ten chlad v srdci i v duši
Bez naděje, stále hluší
i ta nenávist snadno vkročí
Cítím v tom mnohem víc než verše, jelikož píšeš ze srdce, nikoliv pro publikum, aspoň tak na mne působíš.
15.06.2012 23:06:14 | Lilien