Chodím a vyhýbám se slunci,
jak oškliví se mi tyto dny,
od rozbřesku k jeho konci,
kotouč zlatý, odporný.
Zato v šeru chladné luny,
nejkrásnější
- z nebe tanečnic,
zapomínam na den slunný,
černá krev,
- do vlásečnic.
Neznám zlobu, ani lásku,
prokletí,
- či je to dar?
V srdci jenom krůpěj stesku,
je to život,
- nebo zmar?
Opíjím se písní smrti,
na okraji světa dlíc,
vlastní tělo už mě škrtí,
tak odcházím slunci vstříc.
mě ten kotouč zlatý,odporný pobavil:-).Jsem si představil,jak ho štve, že tak zářivě svítí,radostně:-). Jinak docela dobrý:-)
25.05.2012 22:29:59 | kočkopes