Anotace: Už nechci hádky, nechci "možná", nechci nevědět, co s tebou je, nechci Tě pořád dokola ztrácet. Trpět budu vždycky, Tvoje bolest je jediné, čeho na světě lituju. Chci, aby to už skočilo, Peťo, prosím :)
Mě dostala ta anotace...
24.05.2012 08:37:23 | YankyHK
Souhlasím, anotace možná i přebijí báseň - tou svojí naléhavostí.
Poslední verš druhé sloky by možná šlo zkrátit o jednu slabiku, takhle se tam malinko ztrácí rytmus.
Celkově se mi líbí.
24.05.2012 09:17:45 | VE
Jsi blázínek =)
23.05.2012 23:45:18 | Nezajímavý