Tajný sdělení
Anotace: Rozstříštěná... nedokončená... Střepy neusměrněnech vzpomínek a pocitů, který se mnou doletěly až do současnosti... kdy je vytouženej osobní kontakt minimalizovanej na dopisování přes internet
a možná to byl ten tvůj úsměv,
co mě prvně pohltilo
.
.
.
(zněls mi v moll a černo-mile
v tom kolejišti našich cest
zněls akordem jedné chvíle
kdyžs podmanil můj tón své síle
...
můj dur se nechal v tvůj moll svést)
teď za skořápkou obrazovky
sublimujem v střepy textu...
...jsme tam sami, nebo spolu?
kéž by šlo ten čas bez tebe
utopit jen v alkoholu
Přečteno 388x
Tipy 2
Poslední tipující: TeruKurosaki
Komentáře (2)
Komentujících (2)