*~*
~Uplakané~
~~~~~~~~~~~~~~~
To dnešní uplakané počasí
zase mi umylo vlasy,
vypere taky listí na stromě
a máchá prádlo na balkóně.
Pak do toho jak blázen fučí
doma si šupneme do papučí.
Z každého květu je vanička
tam květ vykoupe i broučka,
po dešti se pak osuší
na sluníčku
jinému broučkovi půjčí
vaničku.
Slunce pak osuší mi vlasy
i listí na stromech,
to je krásy.
Vítr si sice stále fučí
přes chodník do trávy
žabky skočí
zase je jaro teplem voňavý
umytí broučci v poupatech
se schovali
a tam usnuli a spali
a spali a spali…
~~~~~~
Až ti vrabci je probudili…
~~~~~~~~~~~~~~~~~
je dobře,že jenom počasí:-)
25.05.2012 14:41:45 | kočkopes