nepoučitelný
nepoučitelný
neustále se opakující...
donekonečna
dělají to i mračna
nepoučitelný
neustále se opakující
pohyb
zázraků i chyb
nepoučitelný
neustále se opakující
zvrat
tisíce hlav jsou dav
a někde já
nebo se mi to jen zdá?
do nekonečna
ve zdánlivém stavu
blízkého konce
běžím z kopce
ale někdy jsem
přeci musel být na hoře
kdy nastal ten zvrat
kdy nastala ta chyba
kdy se to celé dalo do pohybu?
cítím tíži
možná je vše
v naprostém pořádku
jenom se vracím
k počátku
nepoučitelný
neustále se opakující...
Komentáře (1)
Komentujících (1)