Poznámka tužkou na parte:
Prý život prchá,
a ona nežila.
Malá to mrcha,
co lásku střežila.
Prý žila láskou,
jak magor bez studu.
S kajícnou maskou,
na pospas osudu.
Doufajíc ve štěstí,
vzývala smutky.
Ukrytá v neřesti,
ve snech prostitutky.
Jsi zde opomíjená autorka, ale o to líp se mi čteš:)
15.06.2012 22:56:14 | Lilien