Večer
Už jsem v kamnech zatopil
Oheň hlady praská
Řeka šumí, břehy něžně laská
Ptáci dávají si dobrou noc
A slunce pomalu se skrývá
A někde tam vysoko na nebi
Se celá galaxie dívá.
A já ?
Čekám na svou múzu.
Přečteno 268x
Tipy 5
Poslední tipující: Aťan, tato22
Komentáře (2)
Komentujících (2)