Příběh
Anotace: Libo rytíře/řku ? O:o)
Povím Ti příběh o sličném rytíři
co přesně v loni,
přiklusal na svém černém koni.
Nikdo ho nebylo vidět
- nikdy nesundal svou zbroj,
jednou u potoka však ustal
jeho vnitřní boj.
Tou příčinou dívčina jedna byla,
Krásná až se mu kolena podlomila.
Každý den pak vodil koně k potoku pít,
v domnění, že potká ji zase
a zatím bude si jen tak snít.
Po několika dnech se dívka objevila
a svůdným gestem zájem svůj též projevila.
Když však se chystali k prvnímu políbení,
jasné nebe v hrůzný déšť se změní.
Tak schovali se doma u ní
a hned bylo pozdvižení.
Navzdor sousedskému drbu,
rozžehnula oheň v krbu.
Dívka své zmoklé tělo ohni nastavuje,
rytíři zněj zbroj se rozpaluje.
Konečně ji tedy odkládá
a sousedé vidí další dívku
- co za rytíře jí každý pokládá.
A tak u krbu díky dešti,
došlo hned k dvojí "neřesti"!
Přečteno 432x
Tipy 4
Poslední tipující: Anjesis, enigman
Komentáře (4)
Komentujících (4)