~*~*~*~ *~
Noční čas...
*******
Na záhon růží
stříbrný svit padá
na všechno kolem
sedá noční čas,
milý si k milé
na lavičku sedá
a do ouška šeptá
jak moc ji má rád.
Milá přivře oči
a na polibek čeká
ne jeden,
ale tisíce,
u záhonu růží
pod svitem
stříbrného měsíce.
Já ti těch polibků
tisíce dám
už nikdy nechci být
bez tebe,
sám...
...