Anotace: Myšlenky se ženou jako stáda ovcí bez pastýřů po skalách Jsem nemocná svou...
rýmy trochu oprášené...některé, báseň i téma jinak fajn...bod...jen bych ten obkročný rým dal do čtyřveší jako klasickou strofu.(můj názor...nic víc)
RM.
19.12.2012 21:52:24 | Robin Marnolli
jo, fajn. Dnes je nějak básnicky plodný den:-).To je dobře
01.06.2012 10:31:04 | kočkopes
nejde také, všelijaké a pozbývá, nezbývá jsou až trochu moc čitelné rýmy, jinak moc pěkné verše i báseň.
01.06.2012 09:36:53 | VE
Děkuji. :) Ty rýmy se pokusím ještě vypilovat.
01.06.2012 09:56:31 | robbiP
není zač, mě se to stává pravidelně, že pošlu báseň, ve které až po pár dnech najdu chyby k vylepšení nebo mi je někdo (Lori) stihne odhalit dřív. ale nakonec po opravení, kdy už je s výsledkem člověk docela spokojen si tu báseň už většinou nikdo nepřečte :D zbude alespoň dobrý pocit..
01.06.2012 10:09:58 | VE