~~~ ~~~
~Prstýnek za kačku~
~~~~~~~~~~~~~~
Na první lásku
má jenom vzpomínky
na prstě měla
za kačku prstýnky,
v obyčejném kroužku
sklíčka barevná
jak z jejího copánku
mašlička červená.
To byla láska
z mateřské školky
ona byla zlatovláska
a on ji půjčil
své nové bačkorky.
A potom ve škole
první,druhá i třída třetí
jsou v jednom kole.
Prstýnek se ztratí.
Kde hledat po letech?
V krabici s knoflíky?
Tam přece už dávno nejsou
za kačku prstýnky.
Ty už dávno odnes čas
stejně jako ten
zlatovlásčin
vlas…
~~~~
to byl ale takovej hodnej kluk...už od školky jí půjčil bačkůrky...si na ni vzpomínám na tu krabičku za kačku...:-))
01.06.2012 19:00:07 | střelkyně1