To víš
~~~*~~~
Kde jsi můj milý?
Kde tě mám?
Ona se stále
vrací k vzpomínkám
co jsi měl rád a co ne,
ví jen
že to tak dál zůstane.
Ještě ji chybí tvé pousmání
tvé slovo,
polibek a pohlazení
sama teď
leží večer v posteli
a ptá se hvězd…
„Kde je můj milý“?
Kde asi je,
on z nebe se dívá
jak zhasne den
spánek tvůj hlídá,
pak se ti
do tvých snů vloudí
a ve tvých snech
polibky loudí.
Je stále s tebou
i když ho nevidíš
v tvém srdci
navždy zůstane.
To přece víš.
~*~~~*~~~*~~~*~
Žije v srdcích dál, i když Bůh si jeho život vzal..:) Krásná:) ST
02.06.2012 20:20:09 | Lady_Mucik01