Jsem věc,kterou každý-bere si,jak chce.
Jsem noc-v té noci emoce.
Jsem mříží na nádraží,
opadanou zdí,
láskou,touhou která vraždí..
Jsem vítr,co zabíjí,
varhaník,co se upíjí.
Jsem pravá i levá ruka,
nůž,co na srdce ti ťuká.
Jsem pravdou ve lži,
sněhem na slunné pláňi,
přáním k popukání,
ůsměvem na tváři bezvědomí.
Štěstí ve smrti...
Jsem ta, co žila loni,
pověrčivá v nebesa.
Jsem ta,co z lásky neplesá..
Jsem sama zase...sama ve svém čase....