Proč bych měl lhát
Anotace: ale co je to lež...
Proč měl bych lhát
jak poznat slova co leží
když na mně padá smutek věží
i oheň chce hřát
i slova pálí...
I Slova pálí...
Proč měl bych se stínem stát
ty smutky někam běží
v srdci tolik sněží
chce se mě smát
a lháři hříchu se báli...
lháři hříchu se báli...
Přečteno 346x
Tipy 8
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Helena Lovecká, Květka Š., Psavec, poeta, Marcone
Komentáře (1)
Komentujících (1)