rec noci..
kdyz ticho dvou tel rve..
cas k ukojeni..
jak cvoci..
jez vasen s touhou zve
v prevleceni..
za lasku ktera mlci
a v koute tise place...
a nad ni trofej trci
dalsiho parohace :)))
nevim no..nic inyho me nenapadlo .))
heled..stou laskou...laska preci neboli .))
mas to za 100...
11.01.2007 12:43:00 | Litle D
...to je tedy noc ...nebo ráno ? ...to je jedno :( ...bude líp ...neboj ... :) ...
10.01.2007 05:05:00 | WhiteSkull