Už by to konečně chtělo
odložit pozlátko
a začít se ohlížet
po nějakém tom pekle
kde by se nám dobře žilo
dobře spalo
a měli bychom čas
na všechny ty klepy
na které není čas přes den
Možná bychom se mohli zaradovat
protože čert nikdy neví
co se nám honí hlavou
když čteme noviny
nebo koukáme na telku
je to furt to samý
a on neví
Zvláštní
Stačí pokuřovat dýmku
a hned je jeden v háji
A né jeden
máš tu pěkné kousky
04.06.2012 20:35:33 | Trdlo
Mně naopak se zdá, že čert ví přesně co za myšlenky v hlavě mám...
03.06.2012 22:44:15 | Karel Letník