Ironie nebo osud,
že lásku necítíš dosud?
Mládí či nezralost,
poděkování či zlost?
Netrap se,
jdi svému osudu vstříc,
věř,život je krása,
a stojí za to ŽÍT!
K.
04.06.2012 19:56:13 | nepřihlášený komentátor
Co z toho konkrétně je ta ironie?
04.06.2012 16:26:24 | nepřihlášený komentátor