Účetnictví
Anotace: Takto nějak to dopadá, když se nudíte na hodině účetnictví
Účetnictví nuda je,
škoda, že se z něj maturuje.
Nikdo tu nic nedělá,
těžkou hlavu z toho nemá.
Tři lidi pilně pracujou,
trochu nás tím vyrušujou.
Nám to ale nevadí,
sluchátka to zachrání.
Komentáře (0)