Dnešní svět
Nemluvit.
Nevidět.
Neslyšet.
Nemít cit.
Co to je za svět?
Co to je za možnosti?
Nesmět nic!
To je ta možnost!
To je ten svět!
K čertu s Vámi!
Vámi všemi!
K čertu se světem!
K čertu s možnostmi!
Udělej co chceš.
Přej si co chceš.
Hnus, bída a zvěř.
Jo, to je tenhle svět!
Dnešní svět?
K čemu je?
Kam spěje?
Co se s ním děje?
NIC!
Za všechno si můžeme sami.
Za všechno si můžete sami.
Nestěžuj si. Je to Tvá vina.
Já vím.
Ty víš.
Nemluvíš....
Bojíš se?
TSE...
Srabe!!
Komentáře (6)
Komentujících (3)