~~~
Z rosy.
~~~~~
Ta víla z rosy
moc ráda rosí
každičký kvítek
který to zkusí
vyrůstat z hlíny
a nebýt líný
kolem se rozhlédne
pak zdraví jiný
záhonek se plnil
a zahradu zdobil
nikdo se na vílu
vůbec nezlobil.
Zas víla z rosy
od rána rosí
vidíte tu krásu
perličky z rosy?
………..