Ztracená a zatracená
Anotace: Ztracená a zatracená ve světě
Ztracená a zatracená.
Ztracená ve světě.
Zatracená o něco více.
Suďte mě, mí soudci.
Tady mě máte. Tady jsem!!
Nechci milost.
Nechci pomoc.
Chci krutý trest.
Za všechnu tu bolest.
Nežádám slitování.
Nežádám nic víc.
Nic než porozumění.
Mám být trestána?
Zač?
Za to že jsem jiná?
Že se liším?
Pak jen opravdové porozumění žádám...
Přečteno 274x
Tipy 1
Poslední tipující: zaba.zuzla
Komentáře (2)
Komentujících (2)