Motýlí láska
Anotace: Byli dva byli dva
Byli dva byli dva
motýli dva
létali z květu na květ
společně chtěli poznat svět
byli dva,byli dva
on svůj,ona svá....
Už se jim nechtělo poznat svět,
natož létat na stejný květ
byla sama ona
nechtěla slyšet jeho slova
Že vděčný je za každičký den
S ní a není to sen
byl sám on
Luční zvony hlásily jeho skon
Kdyby k němu jednou vzhlídla
teď je pozdě,utichla jeho křídla...
Přečteno 384x
Tipy 1
Poslední tipující: VE
Komentáře (0)