Zaprášený kamna
nejsou tak vtipný
jak se mohlo zdát
protože ať dělám co dělám
furt na nich ten prach bude
a na koberci
jakbysmet
což je o nervy ještě víc
než kočka na rozpálené plechové střeše
která by mimochodem
taky potřebovala vycídit
Nevim kde se to v těch lidech bere
ale vztah k uklízení nezlepšíte
kdybyste leštili podlahy
a rolovali koberce
ostošest
Že hlouposti?
Vím
Ale kdo jiný
má pojmenovat problém
než ten
koho se nejvíc týká
zrající ovoce
na míse s ovocem
v prachu