Odstíny lásky
Anotace: ................
na zemi
pár pastelek
jimiž maluješ
si svět
a mezi nimi
jediná
co snaží
se ti rozumět
tou pastelkou
jsem já
a věrně čekám
na tvé tahy
ač v poloze
strnulé
jsem stále tolik
plný snahy
prosím veď mě
má paní
vlídnou svou
paží
a srdce mé
duhové
se uspět
vynasnaží
budu tě hýčkat
odstíny lásky
a něžně obarvím
celé tvé tělo
tak prosím
maluj
maluj má paní
vždyť ještě se naposled
nesetmělo
Přečteno 425x
Tipy 10
Poslední tipující: mkinka, Radhuza, Avola, Helena Lovecká, enigman, zaba.zuzla
Komentáře (2)
Komentujících (2)