Koukám, že oheň skomírá ti,
tak přihodím pár svých
dal má dáti.
Nekoukej jak kakabus
a nalej vína sklenku,
než pojede mi autobus.
Mám zlískat se tu, nebo v šenku?
Proto volím společnost tvoji
a házím do ohně slova
hloupost, strach, tíseň,zmar,samota
a i ta- je to v loji.
Zapomenem na ta slova,
to ti říkám brachu,
nebo si nás ježíbaba podá
a to by bylo teprv hromu, křiku, prachu…
Krásný večer.
17.01.2007 21:17:00 | kouzelníček
jen temno zde a chlad
a nedopitý vína sud,
blbý měsíc co čumí do vikýře
stín Panny vyhnal odtamtud
než rozjet stih jsem prstoklad,
- dnes končí ta hra na rytíře...
:o) J.C.s
15.01.2007 22:21:00 | j.c.
... nechci vidět Ty pohřby ....
... ten začátek jsem už někde u Tebe četl ...
... robori říkají ... NALijte ještě
10.01.2007 09:36:00 | shrek1979
Možná, že nevíš,
že chodby i komnatu dobře zná
bytost, která strašidlu se podobá... :o)
Bolest a Ticho
místnost zas navštívilo...
nebo se s chutí
zde přímo zabydlelo?
Jiskru neztrácí
v poháru rudé víno,
stejně tak oheň...
můžeš vytvořit milo,
když přiložíš...
říkáš, že dřevo chybí?
V koutě máš koště,
prohřej si chladnou chvíli...
Zapomeneš, pokud si budeš přát...
ale dokážeš s láskou čarovat...
;o)
10.01.2007 08:12:00 | Cecilka
Ale Mácho, co je to takhle po ránu ? Já myslela, že budou lítat špunty.
10.01.2007 07:10:00 | Terakota