INZERÁT
Štěstí to jen polechtá
Za rohem se zachechtá
A jde o dům dál
dej si inzerát
Kde je kamarád
Co tu se mnou stál
Jenom člověk to tak má
pes to nedělá
je o krok dál
Tak zachovej si tvář
nebo se jen tvař
mě se to týká
kolik nálezů a ztrát
ti může život dát
se nedovíš
a ty hlášky který znáš
kdo má co nemáš
nepochopíš
kdo myslí že patent má
rozum prodává
ať zavře krám
nějak brát to s nadhledem
život je jeden
máme to znát
štěstí polechtá
a pak se ti zachechtá
dej si inzerát
kde je kamarád
říkal nechci brát
a teď roha vzal
tenhle den ten nebyl tvůj
zítra stůj co stůj
hned z kolen vstaň
bojuj o přežití
chudý movitý
tak jak se má
Přečteno 381x
Tipy 5
Poslední tipující: elevan, PetTulak, Jeněcovevzduchukrásného, enigman, Květka Š.
Komentáře (1)
Komentujících (1)