~~*~~*~~*~~*~~
~~*~~
~Kdysi,dávno~
Prochází ulicí kde kdysi dávno žila
tam za tím oknem v přízemí,
přesně v tom pokoji se láska narodila
hlavou ji běží,zaťukat na dveře smí?
Sebere odvahu,co stát se může?
Třeba ji budou za blázna mít,
tam za tím oknem vidí toho muže
se kterým chtěla až do smrti žít.
Proč to tak skončilo,tenkrát,kdysi
neví kdo nepřál té naší lásce,
nazpět se vracely všechny její dopisy
už vědět nemusí čí to byla práce.
V okně se rozsvítí,vždyť už se stmívá
a ona uvidí ten temný známý stín
chvíli tam stojí,na ten stín se dívá
všechno vzal čas,tak o čem tu sním?
A tak jde pomalu,hůl ťuká o chodník
kam až jsem zašla? Ptá se,
oči ji slzí,tak vytáhne kapesník
už nikomu o stínu nezmíní se…
~*~~~*~~~*~~~*~~~*~~~*~
Ta je nádherná...určitě tu svoji tajnůstku nikomu nikdy nesvěří...!:)
09.06.2012 22:34:01 | střelkyně1