Síla skrytá v dětském snění...
"Však nad realitu není!"
Představivost, snivá přání,...
u dospělých není k mání.
Realita, fakta, čest,
ve vedení u nich jest.
Nevěří ve sny malých dětí,
spatří v nich snad jenom smetí.
Dál nechápejte cenu snu...
Já bez nich však neusnu!