A to jsou jen ty dobré dny…
Všechno je v hajzlu, všechno je v prdeli,
Obklopen všudypřítomnými debily.
Neustále musím řešit neskutečný sračky ve svý hlavě,
Vedoucí, skoro vždy, k jedný určitý krávě.
Jsem už neskutečně vyždímanej z celého bytí,
a když ne, tak je mi ze mě samotného na blití.
Přečteno 364x
Tipy 2
Poslední tipující: Matsuyama Tatsuko-chan
Komentáře (1)
Komentujících (1)