*******
Ještě se to nesmí?
*******************
Drak,co má pět hlav
má pořád velký hlad,
ráno sní plný vůz trávy
ví že je to zdravý.
Na oběd šel do pekárny
na pusinky do cukrárny,
v pohádkách se povídá
že princeznu si taky dá.
To žádná pravda není
dnes jsou draci hodní,
drak princeznu nesní.
To se přece nesmí.
Pak každá dračí hlava
s princeznou si povídala,
každá má svou vlastní.
A tu si nikdy nesní.
„Ještě se to nesmí?“
…