velikonoce
Anotace: moje básnička k velikonocům Datum: 07.4.2012 07:43:14 báseň číslo 21:
velikonoce je čas
kdy venku někdy ještě řádí mráz
ale
ale do duše přichází radost a klid
že jaro už bude nad zimou převahu mít
přichází i naděje,
že rozkvete luční kvítí
a lidé budou k sobě blíže míti
že
přestanou i šarvátky a boje
které ničí lidské zdroje
že
lidé budou k sobě blíže mít
až sluníčko ukáže svůj svit
že
slunce bude více hřát
a lidé o lásku více stát
proto všichni radost z velikonoc mějme
a na druhé se jenom smějme
Komentáře (0)