Je časné ráno
začíná den
po noci krátké
končí se sen.
Končí se sen
jenž se mi zdál
však byl bych radši
kdybych spal dál.
Kdybych spal dál
tím snem si žil
nechtěl bych vstát
abych jen snil.
Abych jen snil
poddal se iluzím
a taky věděl jsem
že nic už nemusím.
Nemusím nic
chci jenom snít
a ve všech snech
jen tebe mít.