Kroky
Anotace: Jenom dva kroky travou a rosou v bludišti stromů a větrných mlýnů kde z děravých...
Jenom dva kroky
travou a rosou
v bludišti stromů
a větrných mlýnů
kde
z děravých dlaní
vítr okusí.
Toužit po klidu
nemusí více.
Ne, to nemusí.
Jen o krok napřed
před vlastním stínem.
Marné jsou boje
se sebou samým
když
písně své v hrdle
mlčky zadusí.
Do ruchu světa
nemusí zaznít.
Ne, už nemusí.
Přečteno 368x
Tipy 7
Poslední tipující: Robin Marnolli, Sunny, Rootness, Anjesis, Nausika
Komentáře (2)
Komentujících (2)