Kdysi bych pro lásku
ronila krvavé slzy
Dnes i pro lásky smích
je stále brzy
Kdysi bych pro lásku
zatratila i duši
Dnes lásce
stále krutost sluší
Kdysi bych pro lásku
přeskakovala kaluže
Dnes sic miluji
však jen jediného muže
krásná kdysi
15.06.2012 21:33:32 | Lilien