,,,,,,,,,,,
Ypsilon
-------------
Ve škole se naučíme
bez chybičky psát
a písmenka "i" a "y"
jak své boty znát.
~~~~~~
Ypsilon má tvrdou hlavu
stará se nám o zábavu,
kde se píše tvrdé "y"
to snad jenom Yetty ví.
Tvrdých "y" jsou plné mraky
ryby,raky,
po h,ch,k,r,d,t,n taky,taky.
~~~~~~
Já jsem přece YPSILON
ví to holka,kluk i slon?
Tvrdé "y" se vytahuje
o chyby si koleduje...
~~~~~~*
Ách jo,
ten pravopis
,,,,,,,,,,,