JETELE KLONĚNÍ
Anotace: kouzlo poezie přes křovinořez....:)
JETELE KLONĚNÍ
**************
Potřetí. A snad naposledy
obrací v louky se všechny hledy
pátrají po ostří. Zpívá sen
Žence prý viděly, a ten div
ten vyžal v stéblech negativ
Připravil nivy na Říjen
*
Když ale pozdě stmívá se
on sklidil pak, už nezasel
diamantovým jde hrotem v plen
Proč ? Sám snad vidí naději
v místech, co jiní nechtějí
A jí pak je, v pravdě, okouzlen...
***
Přečteno 438x
Tipy 23
Poslední tipující: mkinka, zdenka, srozumeni, Rootness, šuměnka, Hančí, Dota Slunská, Noc17, Radhuza, enigman, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)