Mouchy pod sklenicí
Anotace: ztráta přátelství
Zkoušíme se sebe dotýkat
Jen to teplo
Už nějak vyprchalo
Přes tu tlustou vrstvu igelitu
Sotva cítím tep
Je ticho
A my
s tenkými průhlednými křídly
Ve svých světech
uzavřeni
Přečteno 305x
Tipy 7
Poslední tipující: whiolet, janewe, enigman, Prinzeschen
Komentáře (2)
Komentujících (2)