Fun a show
Fun a show vrcholí
publikum šílí
domácí úkoly
pro další Kryly
neřeší, nač a proč
chce se líp bavit
honem na kolotoč
se přiotrávit
srdečnost přehluší
mediální vřava
titulků s venuší
kors silná káva
s pikantnou pachutí
- chutná jak chutná
horká až k zalknutí?
je jí to putna
jet stream je zábava
ať je po našem
prach a kouř nasává
v prostředí prašném
rádoby 'umění'
kumšt k pohledání..
- ty Kryly nezmění
umění zdání
Přečteno 248x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, enigman, Psavec
Komentáře (2)
Komentujících (2)