Anotace: starej sonk
Hanni. Příjemně jsi mě překvapila! Některý básničky jsou bombastický! Dík za procházku Tvým světem. Zase se za čas ozvu. M.
12.02.2007 14:45:00 | Gregy
fakt dobré...a je pravda, že člověka jako ty by z tama vyhodili...a šoupli rovnou do nebe:-)
14.01.2007 02:06:00 | fuu
No jo, Hannazka mi to sebrala z pusy. Ale neboj, když to takhle půjde dál, dole si Tě nenechaj... ;-)
10.01.2007 15:50:00 | G.P.
To je moc hezký, je vidět, že máš citlivou dušičku a že se nebojíš psát své pocity a to je důležité. Obrazy, kterými vyjadřuješ svoje emoce a pocity... myslím, že jsi na dobré cestě stát se básníkem, nebo písničkářkou... držím palečky!
10.01.2007 15:03:00 | Hannazka