Anotace: Opět od VÁS, opět pro vás. Složeno z názvů vašich děl...
*
*
*
Srdce a marná naděje.
V košilích.
Říkají o lásce.
Přeci jen jsi.
Ať.
Jsi.
Ztracená.
Vlahá.
(Ne) smyslná.
Ponořím se do tvých očí.
*
V náznacích i přímo.
Vnořím.
Možná.
Budoucnost.
Tobě.
Jestli se dožijeme.
*
Až otevřeš moje srdce.
Hm, nicotná.
V zoufalství.
Radostně smutná.
Už si nebudeme křivdit.
*
Neměj strach.
Vzývám déšť.
Krvácím uvnitř.
Šimrám.
Živý kámen.
Bolí to.
*
Když půlnoc tančí.
Vysílám.
Loutky.
Do podkroví.
*
A tak.
Opustil jsem.
Nefertiti.
*
Díky tobě.
Jsi ta pro kterou chci ve větru stát.
Když venku svítá.
*
*
*
tentokrát jsem spokojen, že jsem se ti hodil do krámu žabko:-)).Tohle umíš fakt hezky(nejen to,já vím:) )
21.06.2012 23:55:35 | kočkopes