Ty kluci!
Kdosi mi pod okno
dal pugét růží,
já nevím kdo to byl,
nemám tu čest s muži.
Já se v nich nevyznám,
přijdou mi divný.
Pořád jen plivou na zem,
říkaj věci primitivní.
Včera mi pod okno dal
něakej kluk růže,
já fakt nevim kdo z těch blbů
na tohle se zmůže.
Snad to byl Pepa
..nebo spíś Jarda.
Na tohle nejsem zvyklá
je to pro mě darda.
Já se v nich nevyznám,
přijdou mi divný.
Pořád jen plivou na zem,
říkaj věci primitivní.
Ať mi řeknou do očí
co po mě chtěj
nebo s nima zatočím
jé jé jé jej(-:
Já se v nich nevyznám,
přijdou mi divný.
Pořád jen plivou na zem,
říkaj věci primitivní..
Komentáře (4)
Komentujících (4)