Ryby
Anotace: v tramvajové lebce hebce se tlačím ledem krychlí nahej jako prase jako zubní tuba...
v tramvajové lebce
hebce
se tlačím
ledem krychlí
nahej jako prase
jako zubní tuba
jenom jako
zebavá akvárka
v nich zlaté rybky
ošuntělé kytky
chcíplej kapřík
cením zuby
tulím se k jednomu
vošrámanej
taje krychle
seš tam?
a budu ještě Já?
jsem zimomřivá mřenka…
Přečteno 258x
Tipy 3
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Písnička...
Komentáře (2)
Komentujících (2)