Opuchlá víčka
Už ani nepočítám
Hrnky kafe, jež padly
Za mou záchranu
Vzdávám jim hold
Dalším vypitým hrnkem
Nalada pořád není
Co když... Co když nikdy nebude?
Paranoia přicházejicího včerejška
Rozmazává mé stíny na Slunci
Zůstala tu mírumilovná vendeta
A my dva zamilovaní milenci
Bolavé tělo
Rany bičem se nesčítají
Oplakávali jsme piláta
Když ho andělé do pekel nesli
Prosím tě vydrž
Věčné světlo pod povrchem
Zastíněné lidskou ješitností
Jež nechá černému svědomí spát...
Naděje odcházejícího zítřka
Zostřuje moji siluetu na Zemi
Zůstala tu mírumilovná vendeta
A my dva zamilovaní milenci.
to už se mi četlo hezky, přestože tam byl anděl. Já je nemusím,ale to je můj problém:-).
26.06.2012 12:09:23 | kočkopes