~~~
Pro tebe
**********
Do veršů si tě lásko dám
neboj,nebudeš tam sám,
do básní se vejde slůvek
verše pak zarovná
pár olůvek.
Najdeš tam kouzelné krásky
rezavé,blond,černovlásky,
a všude rostou voňavé růže
nad trávou s motýly
se létat může.
V básních tam potkáš
ty milé víly
které si věnečky z květů uvily,
v některých básních
se nebrečí
cítíš z nich i vůni jehličí.
Vlčí máky tancují s chrpami
nebe je poseté samými
hvězdami,
u lesa modravé
zvonečky cinkají,
jitrocel bolístky zahojí.
Broučci ti do ouška šeptali
jak krásně se v květech
vyspali.
Ve verších poprosím
svého anděla
ať něco s tebou
konečně udělá,
ráda bych tě zase chtěla mít
a nejenom v básních
s tebou být.
Tak nechám se překvapit.
…
to je nádherná básnička...ten anděl tě určitě nepřestává ochrańovat...:)
26.06.2012 20:18:32 | střelkyně1
díky za tvé návštěvy...přeji pěkné léto...
27.06.2012 13:23:16 | Květka Š.
Květuško já přeji taky moc krásné léto a ať se tady po prázdninách zase ve zdraví sejdeme...o))
28.06.2012 14:10:00 | střelkyně1