V očích
Tonu ani nevím kde
v zřítelnic Tvých slzách
takhle dál to nepůjde
planu v nich až hrůza
plazma v očích Proximy
zaživa mě spálí
paží mých pantomimy
vír smrt neoddálí
stejně jsem již naměkko
- na smích, přestaň plakat
plavu vstříc nedaleko
koukej mrknout párkrát
vypadnu z Tvých očí ven
jiskře dohořívám
pročež taky zoškliven
zpátky se nedívám
tonu nejspíš v představách
jejichž žhář naštěstí
sám jsem.. prosím, neměj strach
mám tep na zápěstí
Přečteno 351x
Tipy 7
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Niké, enigman, Psavec
Komentáře (3)
Komentujících (3)