~~~~~~
Křídla motýlí
~~~
Létá si motýl létá si vesele
za chvíli znavený někde si ustele,
na jedno křídlo své nožky složí
druhým se přikryje a tiše leží.
Kdepak to ležíš,milý motýlku
najdi si někde jinou postýlku
do toho máku co zrovna ležíš
zafouká vítr pak dolů sletíš.
Motýlek zůstal pevně se drží
vítr však nefoukal,pes kolem běží,
jako to tornádo loukou proběhl
motýl uletěl když mák se utrhl.
Motýl pak hledá další motýlky
kde asi všichni mají postýlky?
Na stromech na listí schovaní
spí motýli do křídel smotaní.
Někteří celý strom objímají
tam potom křidélky třepotají,
naráz se zvednou a pryč odletí
a ten náš z máku?Ten si neletí.
Vrátil se zpátky na jiný mák
Když zrovna nespí,lítá jak pták…
~~~~~
neni to dobrý, neni to výborný neni to ani úžasný ... je to totiž Dokonalý !!!! :)) fakt, hrozně se mi to líbi ;)))
01.07.2012 11:15:50 | clara
to mě nikdy nenapadlo že oni mají své vlastní přikrývky...no,vlastě ty motýlí peřinky:)
28.06.2012 23:10:14 | střelkyně1