Možná
Možná věřím
možná chci jen dotek
možná se snažím jen rozumnět
možná se moc snažím
možná je jak vánek
možná je nejisté
možná je jen možností
možná jednou umře
možná jen stále hledám
možná jen hloupě doufám
možná mám masku
možná jen utíkám
vím,
vím,
Já vím,
!Jsem ne - možná
Komentáře (0)